Unilux

Unilux horren op maat

Meer over Unilux

Unilux hor kopen in de regio Roosendaal, Hoeven en Fijnaart

Bij Woninginrichting Leo Melsen zoeken de adviseurs samen met jou de beste Unilux hor voor jouw huis. Bescherm je huis van insecten met Unilux hordeuren of raamhorren. Voor elke deur en raam is er een oplossing op maat. Unilux is de grootste Nederlandse producent van maatwerk horren. Wij helpen je graag de beste oplossing kiezen. Zien we jou binnenkort in onze showroom in Stampersgat?

Unilux hordeuren in de regio Roosendaal, Hoeven en Fijnaart

Hordeuren worden op zomerse dagen erg vaak gebruikt. Daarom is het van belang dat het product van goede kwaliteit is en makkelijk in gebruik. Unilux hordeuren wordt gemaakt van aluminium profielen. Dit is een sterk materiaal dat erg stabiel is en duurzaam. Zo is dit een betrouwbaar product op het gebied van gebruiksvriendelijkheid over een langere periode.

Een Unilux raamhor voor ieder raam bij Woninginrichting Leo Melsen in Stampersgat

Unilux horren bieden een makkelijke montage. Zelf meten en monteren, of installatie door een lokale expert. Wij zijn jouw lokale specialist en helpen je graag bij het kiezen van de beste oplossing. De koffie staat klaar in Stampersgat.

Woninginrichting Leo Melsen, jouw Unilux dealer in de regio Roosendaal, Hoeven en Fijnaart.

Woninginrichting Leo Melsen is dé Unilux specialist bij jou in de buurt. Het assortiment biedt hordeuren en raamhorren. Voor elke deur en raam een oplossing op maat. Wij kijken graag samen in onze showroom in Stampersgat naar de mogelijkheden bij jou thuis. 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook