De merken van Woninginrichting Leo Melsen

Woninginrichting Leo Melsen in de regio Roosendaal, Hoeven en Fijnaart heeft voor jou de mooiste merken geselecteerd. Ontdek wat de merken voor jouw interieur kunnen betekenen! De merken zijn zo geselecteerd dat er voor iedere stijl en voor ieder interieur iets passends te vinden is. Laat je online inspireren of kom naar de winkel en ervaar het zelf.

holland-haag_logo.png
Prachtige overgordijnen als finishing touch voor jouw kamer. Holland Haag gordijnstoffen zorgen letterlijk en figuurlijk voor warmte in iedere kamer.
luxaflex-windowstyling-logo-PNG-wittelijn-witteletters.png
De mooiste woonsferen creëer je met de goede lichtfiltering van Luxaflex®. Ontdek de volledige collectie van Luxaflex® bij Woninginrichting Leo Melsen.
Logo-Bonaparte.jpg
Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte.
Desso_logo.png
Desso tapijt in jouw woning is er in drie topmerken: DESSO, Parade en Bonaparte. Parade staat voor warm, zacht en comfortabel. Bonaparte draait helemaal om een uitgesproken woonstijl, zoals romantisch of juist modern. Bij DESSO spelen trends de hoofdrol en hieronder valt ook DESSO Airmaster.
parade_logo.jpg
Met Parade tapijt kun je in elk interieur uit de voeten. Van vrolijke kleuren in een kinderkamer tot natuurtinten in een woonkamer
Somfy_logo..png
Somfy verzorgt elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting in je huis.
Vadain-logo.png
Vadain heeft een veelzijdige collectie met gordijnstoffen, waarvan de mooiste gordijnen en vouwgordijnen in de eigen ateliers worden gemaakt. Je bent verzekert van hoge kwaliteit raambekleding, die niet alleen op maat gemaakt wordt, maar ook nog eens compleet naar wens is.
Medium-Novilon.jpg
Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura (PVC-stroken).
Artelux_logo.png
Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties.
6065d3a66f94cc0c1223f91a212146cb2e28d2c7.jpg
Op zoek naar prachtige inbetweens voor je interieur in de regio Gouda, Reeuwijk en Boskoop? Bij Van der Linde voor wonen en slapen vind je onder andere de transparante stoffen van CC by Jab. De collectie bestaat uit hoogwaardige transparante, katoenen en linnen gordijnen.
Logo-Interfloor.png
Interfloor vloer kopen bij Woninginrichting Leo Melsen in regio Roosendaal, Hoeven en Fijnaart
rijkaart-logo-unilux-rgb.jpg
Horren van Unilux vind je bij Woninginrichting Leo Melsen in Stampersgat. Kom langs in onze winkel voor advies.
32a2ce08d9490848e683ef7de9b0e7c1ef621908.jpg
Van der Linde voor wonen en slapen is leverancier van sterke merken in de regio Roosendaal, Hoeven en Fijnaart.
Ook deze merken zijn verkrijgbaar bij Woninginrichting Leo Melsen in Stampersgat

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook