Over Woninginrichting Leo Melsen

Woninginrichting Leo Melsen in de regio Roosendaal, Hoeven en Fijnaart is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Wonen, een van de belangrijkste zaken in het leven, daar moet je van genieten

Jouw woninginrichting vertelt iets over jezelf. Het interieur zorgt voor een omgeving waar je eigen identiteit de boventoon voert. Het creëren van een persoonlijk interieur is niet altijd even eenvoudig. Wij, van Woninginrichting Leo Melsen, begrijpen de essentie van de juiste woninginrichting en brengen jouw woonwensen tot leven.

Een goed advies begint met goed luisteren. Voldoende tijd besteden aan het bepalen van jouw behoeftes, gewoontes en wensen is de eerste stap naar een interieur dat bij jou past. Ons brede assortiment biedt volop mogelijkheden om van jouw huis een echt thuis te maken.

Onze filosofie

We zien graag tevreden klanten die terugkomen en ons aanbevelen bij vrienden en kennissen. Daarom hechten we niet alleen veel waarde aan ons eindproduct, maar ook aan persoonlijke aandacht en een goede service.

Dat is onze kracht!

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Stampersgat en laat je inspireren. Onze showroom is ingericht met diverse sfeerhoekjes, zodat je meteen een goede indruk krijgt van de vele mogelijkheden op het gebied van woninginrichting.

Neem contact op met Woninginrichting Leo Melsen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!