Woninginrichting Leo Melsen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Woninginrichting Leo Melsen is expert op het gebied van woninginrichting in de regio Roosendaal, Hoeven, Fijnaart en Steenbergen

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van je bedrijf? Woninginrichting Leo Melsen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Dennis Leestraat 1 in Stampersgat vindt je onze ruime showroom. Makkelijk bereikbaar, slechts 10 minuten vanaf Roosendaal, en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur!


Maak een afspraak

Wonen, een van de belangrijkste zaken in het leven, daar moet je van genieten

Jouw woninginrichting vertelt iets over jezelf. Het interieur zorgt voor een omgeving waar je eigen identiteit de boventoon voert. Het creëren van een persoonlijk interieur is niet altijd even eenvoudig. Wij, van Woninginrichting Leo Melsen, begrijpen de essentie van de juiste woninginrichting en brengen jouw woonwensen tot leven.

Een goed advies begint met goed luisteren. Voldoende tijd besteden aan het bepalen van jouw behoeftes, gewoontes en wensen is de eerste stap naar een interieur dat bij jou past. Ons brede assortiment biedt volop mogelijkheden om van jouw huis een echt thuis te maken.

Onze filosofie

We zien graag tevreden klanten die terugkomen en ons aanbevelen bij vrienden en kennissen. Daarom hechten we niet alleen veel waarde aan ons eindproduct, maar ook aan persoonlijke aandacht en een goede service.

Dat is onze kracht!

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Stampersgat en laat je inspireren. Onze showroom is ingericht met diverse sfeerhoekjes, zodat je meteen een goede indruk krijgt van de vele mogelijkheden op het gebied van woninginrichting.


Maak een afspraak

Een greep uit de grote merken van Woninginrichting Leo Melsen

Bij Woninginrichting Leo Melsen verkopen we onder meer de volgende merken:

Holland Haag
Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Vadain
Vadain Else